Uutiset


40tkm huolto

Väliöljynvaihto suoritetiin keväällä nyt vuorossa huolto-ohjelman mukainen 40tkm huolto. Vuorossa oli normaalin öljynvaihdon liskäsi sytytystulppien vaihto. Tulpat 37€/kpl. Vaihtotyöaika 4h. Sytystulppien vaihto tuli siis maksamaan noin 550€

Roadtrip vol2 - Tallinna

Vain reilu kuukausi edellisestä ja taas auto laivaan ja ulkoimaille. Tällä kertaa vuorossa Tallinna

Nordschleife

Nürburg...

Roadtrip

Tukholma-Kööpenhamina-Düsseldorf-Nürburg-Amsterdam-Hampuri-Jönköping-Tukholma...

Ilmanputsareiden pesu ja öljyäminen

Siniset imuilmanputsarit muuttuivat yllättävän nopeasti harmahtaviksi niinpä irroitus, puhdistus, pesu ja öljyäminen oli ajankohtaista vielä ennen Saksan matkaa.

Michelin Pilot Sport 4S kesärenkaat

Alle uudet Michelin Pilot Sport 4S kesärenkaat, edessä koko 255/35/19 takana 275/35/19. Alla olleet Dunlopit alkoivat olemaan jo aika loppu. Arvosteluiden perusteella Michelinit ovat erinomaiset ja varsinkin märkäpito on huippuluokkaa. Lisksi vierintävastus ja rengasmelu ovat siedettävät vaikka kyseessä onkin suorituskykyrengas.

Dashcamin asennus

Omaksi iloksi (ja turvaksi) dashcam tallentamaan muiden (ja toku myös omia) ajosuorituksia.

Dynotesti

Kesärenkaat alle ja auto dynopenkkiin. Mielenkiinnosta näkemään mitä löytyy teho ja vääntölukemina vakio arvojen 431Hv ja 550Nm sijaan. Ja löytyihän sieltä ihan mukavat 547hv ja 666nm (hieman testivedosta riippuen).

Sivuston tarkoistus on pitää kirjaa ja kerätä historiaa mitä kaikkea hauskaa on tullut tehtyä kun olen omistanut auton BMW M3.

BMW M3 F80